Schutter geval Wit Santi krijgt verlenging

De vermoedelijke schutter, die de 39-jarige Narda Karwafodi met een jachtgeweer in Wit Santi heeft doodgeschoten, kreeg 30 dagen verlenging. Hoofdofficier van justitie Carmen Rasam geeft aan Dagblad Suriname te kennen dat de rechter-commissaris de inverzekeringstelling van de verdachte op rechtmatigheid heeft getoetst. De verdachte had zich na de daad uit de voeten gemaakt. Het gelukte de sterke arm om de verdachte op de Afobakaweg, omgeving Phedra, in de kraag te vatten. Er ontstond op een bepaald moment een woordenwisseling tijdens een verjaardagsfeest bij de zus van de overledene. De verdachte was weg en keerde terug met een jachtgeweer. Daarmee loste hij schoten. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat ook een man en een vrouw gewond zijn geraakt. Hangende het proces blijft de verdachte aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!