Busbedrijf Somaroe zet kinderen Mytylschool in de bloemetjes

De eigenaar van het Busbedrijf Somaroe, Dewanand Somaroe heeft afgelopen maandag ongeveer 75 kinderen  van de Stichting Mytylschool Suriname in de bloemetjes gezet. De Stichting Mytylschool Suriname is een school voor kinderen met een lichamelijke beperking in de leeftijdsklasse van4 tot  16 jaar.  Op de Stichting Mytylschool staat de leerling centraal; dat betekent dat alle handelingen in dienst staan van de leerling. Somaroe staat er in de gemeenschap bekend om dat hij heel veel voelt voor de mens in nood.  Hij heeft reeds eerder mensen uit de gemeenschap verwend met een tour in een van zijn bussen. Gisteren konden deze kinderen van de Mytylschool in 2 tourbussen door de straten van Paramaribo rijden. Daarnaast kregen ze hapjes en drankjes. Somaroe wil in de toekomst ook een groep weduwen laten genieten van zijn tourbussen. “Ik verdien met mijn 3 tourbussen mijn dagelijks brood.  Uit dankbaarheid wil ik ook dat de behoeftigen van mijn bussen genieten. Binnenkort komt er een vierde bus bij, daarom wil ik de gemeenschap iets teruggeven op deze manier, aldus Somaroe. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!