WBC wint reeds in eerste helft van Voorwaarts

Na een helft voetbal, had WBC de SVB Hoofdklasse wedstrijd tegen SV Voorwaarts al gewonnen. De scorebord wees bij rust 3-0 aan op zaterdag in het Voorwaartsstadion. In de tweede helft scoorde Viola Bodjie nog een aansluitingstreffer, maar daarbij bleef het. Reeds na 2 minuten nam WBC een voorsprong middels een autogoal. Aanvoerder Guno Wekker plaatste een voorzet met zijn lichaam in eigen doel (1-0). In de 13de minuut maakte Emilio Limon de 2-0. Sergio Aroepa schoot in de 39ste minuut de 3-0 binnen voor WBC, wiens oprichter Ramdew Ramautar op die dag 50 jaar getrouwd was.
Transvaal won vrijdagavond met 3-1 van Excelsior, terwijl Boskamp vriend en vijand Leo Victor met 1-0 versloeg op Saramacca. Voor Leo Victor, die samen met WBC en Inter Moengo Tapoe in de race zit om het semikampioenschap, is dit een gevoelige klap.

error: Kopiëren mag niet!