VADERDAG “BACK 2 THE 80’S” CONCERT in Torarica

Ra – Ni Entertainment organiseert met medewerking van Dharmatew Cambio & Subisco International , een vaderdag “Back 2 The 80’S” concert in de Anthony Nestysporthal op zaterdag 16 juni 2012. Er zullen heel wat binnen-  en buitenlandse artiesten optreden zoals uit Nederland: de twee zangers van Diamonds 2000, Shahied Wagidhosain en Abied Hussein, samen met Madhu Lalbahadoersingh, de beste zangeres van Nederland, onlangs nog in Suriname geweest als zangeres met de formatie Avishkar. Ook hebben we uit Nederland, de bekende Mahendre Kapoor imitator, Kries Bharos, na een aantal jaren weer in NIS. Verder zal na ruim 10 jaar weer in Suriname, de grootste en allerbeste Mukesh-zanger van het Caribisch gebied, Devindre Pooran zingen. Speciaal voor dit evenement zal ‘The National Indian Orchestra’ , het paradepaardje uit de jaren ’80 en ’90 van Dinesh Malhoe, na jaren weer geformeerd worden met heel wat bekende muzikanten van Suriname o.l.v. Riaz Ahmadali met Boyke Sewnath, Kiran Ramphal en Roy Baitalie.  Uit  Nederland zullen de muzikanten: Krishna Malhoe, Sunil Chitaroe, Rinaldo Rahamat en Jayant Sunder ons land aandoen. Een Internationale selectie bestaande uit 11 topmuzikanten, zoals de namen het laten zien, aangevuld met een complete blaassectie bestaande uit Raymond Lok Hin, Wilgo Telting en Marlon Vakkers. Ook enkele bekende lokale gastzangers zullen op dit vaderdag- concert optreden, zoals: de jonge opkomende talenten Faries Barsatie, Ilhaam Ahmadali en Akaash Poeran samen met Sharda Doekhie Raghoebans Pitai, en de senioren Jansie Saliem en Jozef Wazir zullen ook enkele nummers ten gehore brengen. Op zondag 17 juni, op vaderdag zelf, zal er een vervolg worden gegeven met een Vaderdag Back 2 The 80’S B.B.Q. Party’ in Torarica op de pier. Volgens Dinesh Malhoe van Ra – Ni Entertainment wordt er haast nooit een vaderdagconcert of -party georganiseerd in Suriname, en de organisatie wil door middel van deze twee programma’s een trend zetten in Suriname en proberen daardoor de vaders even belangrijk te maken als de moeders.

error: Kopiëren mag niet!