Voorzitter Papatam: ‘We gaan voor tenminste een gelijkspel tegen Deva Boys’

De ploeg van Papatam reist zaterdag van Albina af naar Meerzorg om in het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi het op te nemen tegen Deva Boys. Voorzitter Eduard Boekha zegt dat zijn ploeg op tenminste een gelijkspel mikt zaterdagmiddag in het Meerzorgstadion. Hij heeft Deva Boys nog niet zien spelen. ‘In elk geval gaan we niet om te verliezen. Een winst is meegenomen, maar we gaan voor een gelijkspel’, zegt Boekha. ‘In de return thuis op Moengo gaan we dan resoluut voor de winst.’
Over de eerste ronde, de groepsfase, zegt Boekha dat die best wel zwaar was. ‘Vooral de laatste wedstrijd tegen Naw Jawaan. Daar hebben we echt moeten zwoegen voor de winst. En die kwam op het nippertje’, zegt hij. Papatam won thuis met 2-0 van de semikampioen van de Meerzorg Sportbond. Papatam, die jaren geleden al in de Topsectie speelde, wil dit jaar terugpromoveren.

error: Kopiëren mag niet!