Trainer Kensenhuis: Ben heel tevreden met uitslag en bereiken van de kruisfinales


‘Ben heel tevreden met de uitslag, omdat we gewonnen hebben, maar met de tegendoelpunten helemaal niet’, zegt trainer Kensenhuis van Jong Talent aan Dagblad Suriname. ‘Het enig verschil met de eerste wedstrijd was gewoon, dat we deze keer doelpunten hebben gescoord. De twee eerdere wedstrijden konden wij gewoon geen doelpunten maken en dat heeft eigenlijk gemaakt dat wij een beslissingswedstrijd moeten spelen. Dit jaar hebben we een heel goede ploeg samengesteld met enkele spelers die topsectievoetbal hebben gespeeld, daardoor gaan wij voor de hoogste en dat is niets anders dan het bereiken van de eersteklassencompetitie van SVB.’
‘Om de topsectie te bereiken moeten we nu rekening houden met alle tegenstanders, want alle tegenstanders zijn ploegen die ook komen om te winnen. Daardoor onderschat ik niemand. Tahiti wordt nu onze tegenstander in de kruisfinale en ik hoop met een goed plan ook van hun te winnen’, zegt de trainer van de semi-kampioen van Parasportbond.
‘Het organisatie binnen de ploeg was helemaal mis en dat heeft ons parten gespeeld’, zegt trainer Johan Vorstwijk van Tramos. ‘Ons middenveld was veel te open in de eerste helft en ik  heb tijdens rust de nodige correctie aangebracht. Echter na het tweede doelpunt van ons zagen we precies hetzelfde beeld als die van de eerste helft. Verder hebben de jongens van Jong Talent gevoetbald en ze hebben daardoor verdiend gewonnen. We gaan evalueren, waarna we gaan kijken hoe wij verder zullen gaan’, zegt de trainer van de kampioen van Domburgsportbond.

error: Kopiëren mag niet!