SOL komt met vernieuwd promotie-idée voor nieuw product

SOL Suriname heeft een warming-up gehouden in de binnenstad van Paramaribo. Ronkende motorfietsen, dansende promotiedames en -heren in oranje SOL-truitjes. Dat was het beeld afgelopen zaterdag in de omgeving van het Krasnapolsky-gebouw.  Mark Goede, directeur SOL Suriname, zegt dat de maatschappij over een week met iets nieuws op de Surinaamse markt komt. Het is allemaal een beetje geheimzinnig, maar de SOL wil met de Flashmob een hype creëren. Zij wil middels een vernieuwde reclamestunt de aanloop interessant maken voor de consument. De teaser is: ‘Wat doe je met een extra 10 K?’ Vooralsnog is het gissen voor de consument met welk nieuw product SOL op de markt komt. Volgens de directeur is het werkelijk nog een week gissen, maar het is zeker ook heel spannend.

error: Kopiëren mag niet!