SCA en Caravan verder Inter Milan uitgeschakeld

De ploegen van SCA en Caravan gaan een ronde verder in het 7de SVB/Integra Port Services- lidbondentoernooi. In het Emiel Brielstadion speelde op de laatste speeldag SCA tegen Inter Milan en simultaan te Livorno kwam Caravan uit tegen Real Kaja. Daar SCA en Inter Milan elk 4 punten hadden, moest Caravan (2 punten) winnen van Real Kaja om nog kans te maken op de volgende ronde. SCA was te Lelydorp heer en meester over Inter Milan en won met 4-1 na een 2-0-ruststand. Melvin Valies opende de score voor SCA in de 22ste minuut, Geoff Doengaja maakte er 2-0 van in de 53ste minuut. In de 53ste minuut zette Valies zijn ploeg op 3-0. Inter Milan kwam in de 58ste minuut even terug door een goal van Toney Karg (3-1), maar in de 88ste minuut maakte Cheninio Hyslop de wedstrijd af door de 4-1 voor SCA te scoren. Door deze score zou Inter Milan uitgeschakeld zijn, als Caravan haar wedstrijd in het Eddy Blackmanstadion zou winnen.
De wedstrijd was voor 16.30 uur geprogrammeerd en rond die tijd was Real Kaja maar met enkele spelers aanwezig in het stadion. Indien ze de wedstrijd niet zouden spelen, zou de semi-kampioen van de WSO 3 punten in mindering krijgen, een boete van SRD 500 en zou de wedstrijd overgespeeld worden. Rond 16.40 uur kwam er een bus met nog enkele spelers van de ploeg uit Kajapati. Hoewel de reglementaire 15 minuten wachten na de officiële aanvangstijd al verstreken was, heeft match-commissioner Krish Gadjradj door de vingers gekeken en Real Kaja alsnog de kans gegeven om de wedstrijd te spelen. Met precies 11 man kwamen ze te staan tegenover een hongerige Caravan, die verplicht moest winnen om de volgende ronde te halen. Na enkele kansen gemist te hebben, opende Wendel Dors de rekening. Met een afstandsschot verraste hij de Kaja-goalie. Hierna maakte Dors de 2-0 met eveneens een strak schot. Met deze stand werd er gerust. In de tweede helft liep Caravan uit naar 4-0 door goals van Joel Schoon en Orveo Abaisa. Even kwam Real Kaja terug door een vrije trap te scoren langs doelman Bryan Stuart (4-1). Maar uit een penalty maakte Soeddessing Jagdew de 5-1 voor Caravan, terwijl voor uitscheiden Dors zijn hattrick compleet maakte door de hele verdediging en de doelmam om te spelen.
In deze poule G van regio Midden is SCA als poulewinnaar geëindigd met 7 punten, Caravan volgt met 5 punten, Inter Milan met 4 en Real Kaja met 0.