Harold Brewster begint nu zijn klasse te tonen

Afgelopen week werd de voorronde van de Biljartcompetitie in de 2de klasse voortgezet met 6 wedstrijden. Tijdens deze partijen kwam de meest voor de hand liggende smaakmaker van deze voorronde Harold Brewster 2 maal aan de beurt. Voor zijn doen maakte hij tijdens zijn eerste partij tegen Ewald Kuils een slechte beurt, want deze partij eindigde pas na 36 beurten.
Bij zijn 2de partij bleek Harold weer de oude te zijn. Deze partij tegen Ernesto dorst beëindigde hij na 19 beurten.
Is het misschien toeval of heeft Harold een dusdanige invloed op zijn tegenstanders dat ze maximaal presteren? Want ook Ernesto speelde evenals de eerste tegenstander van Harold, Henk Chin A Foeng, een briljante partij. Hij speelde namelijk weer eens op het niveau dat bij hem over het algemeen niet vreemd is. Hierdoor wist hij zelfs de hoogste serie tot nog toe binnen deze klasse te halen (26 caramboles). Verder wist Kenneth Braaf zijn wedstrijd tegen Ewald Wongsoredjo te winnen in 34 beurten. Roy Burleson was ook te sterk voor Madjied Madhar, want Burleson won in 38 beurten. Nadat Ewald Kluis eerder van Harold Brewster verloor, wist hij ook niet te winnen van Farley Mohamedjoenos.

error: Kopiëren mag niet!