Eendracht en Jong Rambaan sterkste ploegen in poule H

In poule H van het 7de SVB/Integra Port Services-lidbondentoernooi heeft Eendracht een 4-0- overwinning geboekt op Bermuda. Bij rust stond de semi-kampioen van de LSO al met 2-0 voor tegen de kampioen van WSO. De goals werden gemaakt door Zusma Doekoe (2x), Inaldo Pansa en Andwele Baja. Te Leidingen verloor de kampioen van de Solo haar laatste wedstrijd met 3-0  van de semi-kampioen van de LSB, Jong Rambaan. Door deze scores gaan beide semi-kampioenen in deze poule over naar de volgende ronde, terwijl de kampioenen zijn uitgeschakeld. In de kruisfinales speelt Eendracht tegen SCA en Jong Rambaan tegen Caravan; in feite LSB tegen LSO op uit- en thuisbasis. De winnaars plaatsten zich voor de landelijke finaleronde.
Overige uitslagen: Regio Noord: poule E: Jong Tammenga – Legacy 3-1; poule F: Real Spartaan – Young Rhytm 2-1. Door deze score gaan de ploegen van Botopasie en Jong Tammenga uit poule E over naar de volgende ronde. Legacy is uitgeschakeld. In poule F was de uitschakeling van Young Rhytm een grote verrassing. Real Spartaan is met 4 punten de poulewinnaar, Flora eindigt met 2 punten op de tweede plaats en Young Rhytm is als derde geeindigd met 1 punt.

error: Kopiëren mag niet!