Laatste poulewedstrijden Lidbondentoernooi dit weekend

Vandaag en morgen worden de laatste poulewedstrijden van het 7de SVB/Integra Port Services- lidbondentoernooi afgewerkt. Zo zien we dat in poule A alle ploegen nog een kans hebben om de volgende ronde te halen. Peto, semi-kampioen van Moengo maakt hier de beste kans om de volgende ronde te halen. In poule B zijn de kaarten al geschud. Zo zijn Deva Boys en Real Bergi over naar de volgende ronde. Deva Boys en Real Bergi spelen de laatste wedstrijd tegen elkaar om te bepalen wie nummer 1 wordt.
In poule C is de strijd ook al beslist. Daar gaan Pijore en Tahiti naar de volgende ronde. Deze twee ploegen zullen bij hun laatste wedstrijd, die ze tegen elkaar spelen, uitmaken wie nummer 1 en 2 worden. In Poule D is SVK al zeker van een plek in de volgende ronde, maar de tweede plaats is nog open. Jong Talent en Tramos hebben beiden 1 punt. Tramos is uitgespeeld, terwijl Jong Talent nog moet uitkomen tegen SVK. Als de semi-kampioen van Para een punt weet te pakken tegen SVK, gaat Jong Talent over naar de volgende ronde. Mocht SVK de wedstrijd winnen, dan spelen Jong Talent en Tramos een beslissingswedstrijd om te bepalen wie verdergaat.
In poule E is kampioen van NGVB, Botopasie, zeker van een plaats in de volgende ronde. Legacy en Jong Tammenga moeten het morgen uitvechten wie naar de volgende ronde gaat. Geen van beide ploegen hebben een punt. In poule F is alles open. Flora is uitgespeeld en heeft 2 punten. Real Spartaan en Young Rhytm hebben elk 1 punt. Deze twee ploegen spelen tegen elkaar morgen. Bij een eventueel gelijkspel, eindigen alle drie ploegen op 2 punten. Dan gaat de ploeg met het beste doelsaldo automatisch over naar de volgende ronde, voor de tweede plaats spelen de overige ploegen een beslissingswedstrijd. Als er een winnaar is, dan gaat die samen met Flora over naar de volgende ronde.
In poule G hebben SCA en Inter Milaan elk 4 punten, terwijl Caravan 2 punten heeft. SCA en Inter Milaan zullen tegen elkaar spelen. De winnaar van deze wedstrijd is zeker van een plaats in de volgende ronde. De verliezer kan ook verdergaan, maar dan moet de uitgeschakelde Real Kaja voor een verrassing zorgen door punten af te snoepen van de kampioen van LSO, Caravan. Mocht Caravan winnen en de wedstrijd tussen SCA en Inter Milaan gelijk eindigen, dan komen alle drie ploegen op 5 punten. Dan gaat de ploeg met het beste doelsaldo over en de twee anderen spelen een beslissingswedstrijd. In poule H hebben eigenlijk alle vier ploegen nog een kans om de volgende ronde te halen. Jong Rambaan en Eendracht hebben elk 4 punten, terwijl Semo en Bermuda elk 1 punt hebben. Bij de laatste wedstrijden moeten Jong Rambaan en Eendracht tenminste 1 punt pakken om beide de volgende ronde te halen.
In poule I is Flamingo over, maar voor de tweede plek hebben zowel Jong Takdier Boys als Paradise nog een kans. Jong Takdier Boys heeft de beste papieren, want ze moeten tenminste 1 punt pakken van de geplaatste Flamingo, terwijl Paradise moet winnen van reeds uitgeschakelde Corinthiers en hopen dat Flamingo zijn laatste wedstrijd wint van Jong Takdier Boys, om zo een beslissingswedstrijd te forceren. In poule J is kampioen van Coronie, West United, al in de volgende ronde. Voor de tweede plek maken Fortuna, De Ster en Guarani een kans. Guarani heeft de beste papieren, want die moet gewoon zijn wedstrijd tegen De Ster winnen om de volgende ronde te halen.
De stand in de verschillende poules:

Poule A – Regio Oost
# Team

W

Pnt

V

T

1 Peto

2

4

4

3

2 Ellen

2

3

4

4

3 Papatam

2

3

4

4

4 Naw Jawaan

2

1

3

4

Poule B – Regio Oost
# Team

W

Pnt

V

T

1 Deva Boys

2

6

6

2

2 Real Bergi

2

6

6

2

3 Wanhatti

2

0

1

5

4 Vios

2

0

3

7

Poule C – Regio Zuid
# Team

W

Pnt

V

T

1 Pijore

1

3

5

1

2 Tahiti

1

3

4

1

3 Houttuin

2

0

3

9

Poule D – Regio Zuid
# Team

W

Pnt

V

T

1 SVK

1

3

4

1

2 Jong Talent

1

1

0

0

3 Tramos

2

1

1

4

Poule E – Regio Noord
# Team

W

Pnt

V

T

1 Botopasie

2

6

8

4

2 Legacy

1

0

2

3

3 Jong Tammenga

1

0

2

5

Poule F – Regio Noord
# Team

W

Pnt

V

T

1 SV Flora

2

2

1

1

2 Real Spartaan

1

1

1

1

3 Young Rhytm

1

1

0

0

Poule G – Regio Midden
# Team

W

Pnt

V

T

1 SCA

2

4

4

2

2 Inter Milan

2

4

4

2

3 Caravan

2

2

2

2

4 Real Kaja

2

0

2

6

Poule H – Regio Midden
# Team

W

Pnt

V

T

1 Jong Rambaan

2

4

5

2

2 Eendracht

2

4

3

1

3 Semo

2

1

1

3

4 Bermuda

2

1

2

5

Poule I – Regio West
# Team

W

Pnt

V

T

1 Flamingo

2

6

10

2

2 J. Takdier Boys

2

4

7

3

3 Paradise

2

1

3

8

4 Corinthiers

2

0

2

9

Poule J – Regio West
# Team

W

Pnt

V

T

1 West United

2

6

8

3

2 Guarani

2

3

5

7

3 Fortuna

2

1

3

4

4 De Ster

2

1

2

4

error: Kopiëren mag niet!