Jeugdsectie Puwa Nani kijkt nu al terug op een succesvol jaar

Hoewel de jeugdcompetitie van de SVB nog niet geëindigd is, spreekt de SV Puwa Nani nu al van een zeer succesvol jubileumjaar. Volgens Jeffrey Chin See Chong, coördinator jeugdvoetbal van Puwa Nani, loopt volgens berekening van de SVB de competitie medio juni af. ‘De U-15- klasse (niet-topsectie) mag zich reeds kampioen noemen met nog 1 wedstrijd te gaan. De U-17- klasse is tot nu toe ongeslagen in deze competitie en staat trots aan kop met een verschil van 12 competitiepunten op Real Ansoe, die de 2e plaats bezet. Er zou heel veel mis moeten gaan dat ze het kampioenschap missen. De U-9 bezet de 3e plaats momenteel en kan nog semi-kampioen worden. Ze hebben nog 5 wedstrijden te spelen. De U-11 bezet de 4e plaats met een verschil van 2 competitiepunten met de 2e plaatsbezetter (ABSO). Het semi-kampioenschap zit er dus in (nog 6 wedstrijden te spelen). Bij de U-13 streef ik op een 6e plaats en bezet momenteel de 7e plaats. In deze klasse hebben we nog 6 wedstrijden af te werken en kan er nog heel veel gedaan worden met de inzet van het trainerscollectief en de spelers’, legt Chin See Chong de verwikkelingen uit.
Naast de teamprestaties dingen Puwa Nani-spelers ook mee naar de individuele prijzen. Zo is Jerrel Niamut de huidige topscorer en Xavier Kasto de minst gepasseerde doelman in de U-15- klasse. Gabriel Karijodikromo is de topscorer in de U-9-klasse, terwijl doelman Denzel het minst gepasseerd is in de U-17-klasse. Vermeldenswaard is dat Xavier Kasto (doelman U-15), vaste keeper is van de Natio U-15 en reserve keeper is van Natio U-17. Tevens is de U-17-speler, Jorginho Overman opgeroepen voor de Natio U-17. Hoogstwaarschijnlijk wordt Jerrel Niamut ook nog opgeroepen voor de Natio U-17.
Bij de afgelopen 48ste Avondvierdaagse wandelmars heeft de s.v. Puwa Nani de 2e plaats  gehaald in de juniorenklasse.

error: Kopiëren mag niet!