SVB-jeugdcompetitie voortgezet

In de U-9-klasse behoudt Transvaal zijn ongeslagenschap door met 7-0 te winnen van Ias United. Met deze overwinning is de groen-witte formatie al 16 wedstrijden ongeslagen. Abso wist ook zijn wedstrijd met 4-1 te winnen van Oase, terwijl Puwanani gehakt maakte van Ias United. Puwanani won met 10-0. In de U-11-klasse is de ploeg van Transvaal ook ongeslagen. Afgelopen week wisten ze met 6-0 te winnen van Ias United. In de U-11-klasse is Transie ook al 16 wedstrijden ongeslagen. Robinhood wist met 2-0 te winnen van Royal’95, terwijl Oase met 4-3 won van Real Irva. Leo Victor blikte Ias United in met 11-0. Puwanani versloeg PLJ met 2-0, terwijl de wedstrijd Abso tegen Voorwaarts 0-0 eindigde.
In de U-13-klasse is Robinhood al 17 wedstrijden ongeslagen. Afgelopen week moest ook Leo Victor eraan geloven, want Robinhood won de wedstrijd met 4-3. Real Ansoe haalde een nipte 1-0-overwinning op Oase, terwijl Puwanani, Tas versloeg met 3-2. Transvaal versloeg Royal’95 met 4-0 en de wedstrijd tussen Voorwaarts en Real Irva eindigde 2-2 gelijk.
In de U-15-klasse is het Leo Victor die de leiding heeft. Excelsior die het niet onaardig doet, wist 2-2 gelijk te spelen tegen Robinhood. Boskamp haalde een 3-2-overwinning op Tammenga, terwijl Real Ansoe met 3-1 te sterk was voor PJL. Puwanani boekte een 3-0-overwinning op Tas, terwijl Real Irva met 4-2 langs Amardeep ging.
In de U-17-klasse heeft Robinhood alle wedstrijden tot nog toe in winst weten om te zetten. IMT die de middenmoot vormt wist met 7-2 te winnen van KD. Excelsior haalde flink uit naar The Brothers. De ploeg uit Meerzorg won met 13-1. Boskamp versloeg Tammenga met 3-2. Amardeep wist knap te winnen van Tas met 4-1. Ephraim versloeg Eendracht met 6-2.
In de U-20-klasse is het de ploeg van Leo Victor die de lakens uitdeelt. IMT moest ook eraan geloven, toen ze met 3-1 ten onder gingen. Transvaal boekte een 2-0-overwinning op Tammenga, terwijl Voorwaarts, Tammenga opzij zette met 3-1.

error: Kopiëren mag niet!