Danny’s Villapark nog steeds een onzekere ‘broko pranasi’

Er is niet veel veranderd in Danny’s Villapark. De onzekerheid waarin de bewoners van dat getergd stukje land leven, is hetzelfde gebleven. Een ding is wel veranderd, de EBS heeft stroompalen en kabels in het gebied bevestigd.
Shafirali Riasat, een bewoner van het project, zegt dat de weg tijdens de zware regens van de afgelopen dagen onbegaanbaar is geworden. Het project heeft nog steeds geen stromend drinkwater. ‘Er is geen water’, zegt Riasat. ‘We weten niet hoe we dit gaan oplossen.’
De weg naar de plek wordt door de bewoners zelf aangepakt. Ze plaatsen stenen in de vele kuilen die het wegdek rijk is. Op die manier wordt voorkomen dat auto’s doorzakken. ‘We hebben nog steeds geen beschikking of transport gekregen. Onze status is nog steeds onzeker.’
Surindre Mungra, bezitter van Danny’s Villapark, zit nog steeds in voorarrest. Hij wordt verdacht van ontucht met een meisje van 16 jaar en vrouwenhandel. De kopers van Danny’s Villa Park weten tot nu toe niet waar zij aan toe zijn. Zij weten niet of hun perceel geveild wordt of niet. Danny Mungra was niet bereikbaar voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!