Hulp voor slachtoffers rukwind Nickerie

De Lagere Technische School in Nickerie die was getroffen door de rukwind, draait sinds maandag weer normaal. Thans wordt er met man en macht gewerkt om de dependance van Covab voor vrijdag gerepareerd te krijgen. De districtscommissaris van Nickerie, Wedperkash Joeloemsingh, zegt dat zij vrij goed op schema zijn. “De meeste slachtoffers hebben al hulp gehad en bij de resterende zijn de werkzaamheden in afrondende fase.” Volgens de dc zijn de meeste huizen reeds opgeknapt.
De afhandeling van schade aan voertuigen en motorrijtuigen is op het bord van de GPK geplaatst. Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling zal de kosten voor de schade aangericht aan de twee onderwijswoningen op zich nemen.  Joeloemsingh zegt dat zij vooruitlopend hulp hebben aangeboden aan de slachtoffers. De aannemers hebben in principe voorgeschoten. De regering is ingekomen en heeft hulp aangeboden aan alle slachtoffers.
In de afgelopen week werd het rijstdistrict getroffen door een vrij hevige rukwind, die een enorme ravage aanrichtte. In totaal zijn 23 panden getroffen.

error: Kopiëren mag niet!