2e McDonald’s Suriname Aerobathon

Op het parkeerterrein naast McDonald’s Hermitage Mall zal op zaterdag 26 mei de 2e aerobathon worden gehouden. Dit sportevenement wordt gehouden geheel in het kader van het McDonald’s Goes Active programma. Go Active is een speciaal door McDonald’s Corporation in het leven geroepen programma, waar gasten en belangstellenden gestimuleerd worden, actief aan sport mee te doen om een gebalanceerde levenstijl eropna te houden. Go Active is een lopend programma dat wereldwijd gecoördineerd wordt door McDonald’s restaurants. Sinds de introductie zijn er tal van activiteiten, zoals wandellopen, fietstochten, zwem- en danscompetities en nog veel meer georganiseerd.
De 1e McDonald’s Go Active Aerobathon in Suriname werd gehouden op het parkeerterrein van McDonald’s restaurant Spanhoek in 2007 en de opkomst was bijzonder goed. De 2e aerobathon staat onder leiding van bekende instructeurs Bernadette Agbulos, Juliette Zuiverloon en Tiene Hardjo. Samen zullen zij de deelnemers stimuleren tot het uiterste te gaan.
Eén van de medesponsors van dit evenement is Fernandes Bottling. Met hun sportieve drank Powerade en Dasani zullen zij nadrukkelijk aanwezig zijn. Ook zal McDonald’s op deze dag een stand opzetten, met informatie over een gezonde levensstijl, een levenshouding waaraan McDonald’s zich gecommitteerd heeft. Ook zal er verteld worden over de nieuwe ‘kid’s fries’ en bijgevoegde appeltjes in de Happy Meal en over de andere McDonald’s producten zoals salades, wraps en de optionele side salad in een McCombo. Een ieder is van harte welkom op de aerobathon en de deelname hieraan is gratis. Warming up start om 16.50u en de aerobathon om 17.00u.

error: Kopiëren mag niet!