Voorronde glo-schoolsport Wanica en Para achter de rug

De winnaars van de glo-schoolsport van de districten Wanica en Para zijn al bekend. Bij de jongens U-14-klasse hebben de volgende kinderen de districtsfinale gehaald, Kalloe A, Wirip B, Sanches R, Manuel D, Vrede S en Soke C. De snelste tijd bij de 600m kwam op naam van Soke C.  Hij rende de 600m in een tijd van 2.16.03 minuten. Vrede S deed het het langst, want hij noteerde een tijd van 2.52.32 minuten.
Het glo-schoolsporttoernooi, dat voor de vierde keer wordt gehouden, is een initiatief van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken in samenwerking met het Directoraat Sportzaken. Nadat de onderdelen voetbal en slagbal achter de rug zijn, is men nu begonnen met het onderdeel atletiek in de klasse U-9 en U-13 zowel bij de jongens als meisjes. Aan dit glo-schoolsporttoernooi doen 150 scholen mee.

error: Kopiëren mag niet!