Werkende ouders moeten balans vinden

Werkende ouders moeten een balans vinden om de opvoeding van hun kinderen niet te verwaarlozen. ‘Of je nu wel of niet werkt, je blijft als ouder de verantwoordelijkheid dragen om je kinderen het beste te geven’, zegt NDP DNA-lid Jenny Warsodikromo. De dag van 15 mei is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Dag van het Gezin. Warsodikromo vindt dat er nog teveel gebroken gezinnen voorkomen in Suriname. Ze moedigt daarom vaders en moeders aan om hun verantwoordelijkheid op te pakken binnen het gezin. Mensen vormen geen gezin om dit na korte of langere  tijd  te verlaten. Dan moet er iets serieus zijn gebeurd met de relatie binnen het gezin. Warsodikromo geeft daarom het advies aan partners om goed te plannen voordat zij de stap nemen om een gezin te stichten. Voor werkende ouders zijn er altijd alternatieven voor de opvoeding en opvang van hun kroost. “Maak daarvan gebruik en ga je eigen verantwoordelijkheid naar je gezin toe niet uit de weg”, zegt het assembleelid.

error: Kopiëren mag niet!