7de Lidbondentoernooi: Ploegen Domburg en Wageningen verliezen groots

In de openingsweek van het 7de SVB/Integra Port Services-lidbondentoernooi hebben de ploegen van de Domburgsportbond (DSB) en de Wageningensportbond (WSB) zwaar teleurgesteld. Zowel de kampioen als semi-kampioen van deze bonden verloren hun partij groots. De kampioen van de DSB, Tramos, had niets in de melk te brokkelen tegen de semi-kampioen van de Brokopondosportbond (BSB) in regio Zuid. Tramos verloor in het George Deulstadion met 4-1. Ook semi-kampioen van de DSB, SV Hottuin, verloor met 4-2 van de kampioen van de BSB, Tahiti. Houttuin kon Tahiti tot het begin van de tweede helft nog bijbenen met een 1-1-stand, maar daarna sloeg Tahiti toe. Daar er maar drie ploegen per poule zijn in deze regio, moeten beide ploegen van de DSB winnen van de vertegenwoordigers van de Parasportbond om nog kans te maken op de volgende ronde. In eigen huis verloren de ploegen van de WSB kansloos tegen de teams van de Coroniesportbond (CSB). Guarani verloor met 4-1 van West United, Flamingo versloeg Corintiers met 6-3.
 

Uitslagen 7de Lidbondentoernooi:
Regio Oost:

Pl.

Team A   Team B Uitslag

B

Real Bergi VIOS

3 – 1

A

Papatam Ellen

2 – 1

A

Naw Jawaan Peto

1 – 1

B

Deva Boys Wan Hatti

2 – 0

 

Regio Zuid:

D

SVK Tramos

4 – 1

C

Tahiti Houttuin

4 – 2

 

Regio Noord:

E

Flora Real Spartaan

1 – 1

F

Botopasi Tammenga

5 – 2

 

Regio Midden:

G

SCA Caravan

2 – 2

H

J. Rambaan Eendracht

1 – 1

H

Semo Bermuda

1 – 1

G

Inter Milan Real Kaja

2 – 1

 

Regio Zuid:

I

Paradise J. Takdier Boys

2 – 2

J

De Ster Fortuna

2 – 2

J

Guarani West United

1 – 4

I

Corinthiers Flamingo

3 – 6

 

error: Kopiëren mag niet!