Een voornemen van Stg. Bigisma Kontren en Theater Unique wordt werkelijkheid

Er hebben enkele seniorenburgers gevraagd aan de voorzitter van Stg. Bigisma Kontren ( Judith Tilborg) en de directeur van Theater Unique (Stan Ritfeld) om activiteiten voor seniorenburgers te organiseren. Dit heeft ertoe geleid dat er een samenwerking tot uitvoering van het project, Moederdagmiddag, is ontstaan.  Reeds in februari zijn dhr. Ritfeld en ik begonnen met gesprekken en uitwerken van dit plan, zegt Judith Tilborg en vanaf de 2e week van maart, werden door Stg. Bigisma Kontren, brieven verzonden naar ongeveer 30 bedrijven om naar ondersteuning te vragen. Helaas, blijkt dat er heel weinig bedrijven positief hebben gereageerd, maar toch net genoeg om de activiteit voortgang te laten vinden. Hartgrondige dank aan deze bedrijven, die bij de volgende gelegenheid in de media, bij name bedankt zullen worden. Deze Moederdagmiddag op zaterdag 12 mei, zal als vogt inhouden: een film uit 1946 en daarna muziek van een bigisma bandje, Ramon en vrienden,  Tilborg zal een van de songs uit haar nieuwe cd ten gehore brengen en tijdens dit gezellig uurtje muziek, krijgen de moeders een hapje en drankje  on the house en van een prachtige sponsor,  i.v.m.  haar jubileum- en feestjaar, een warme maaltijd.  Er zal gelegenheid zijn om een vrijwillige bijdrage te doen aan de Stichting Solidariteitsfonds Seniorenburgers.  Bedrijven, die alsnog een bijdrage willen leveren, kunnen Tilborg bereiken via Theater Unique en mocht er genoeg ondersteuning geboden worden, dan willen wij deze middag ook voor de vaders organiseren in juni.

error: Kopiëren mag niet!