Kenneth Vaseur officieel EBS-directeur

De NV EBS heeft sinds 10 mei officieel een nieuwe directeur. Kenneth Vaseur die sinds eind 2010 waarnam, is in de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd tot algemeen directeur. Tijdens die vergadering is verder besloten dat Willy Duiker en Marcel Eyndhoven definitief benoemd werden in respectievelijk de functies van financieel  directeur en technisch directeur.
Vaseur moest door het aanvaarden van het directeurschap zijn functie als president- commissaris neerleggen. De aandeelhoudersvergadering wees Andy Rusland aan als de nieuwe president-commissaris. ‘Met deze maatregel heeft de regering inhoud gegeven aan haar beleid om niet onverantwoord lang de rvc te laten waarnemen in de directie’, staat in een persbericht van de EBS.

error: Kopiëren mag niet!