Behandeling drievoudige moordzaak verdaagd

In de moordzaak waarbij drie personen op een heel wrede wijze om het leven zijn gebracht, moest de 53-jarige Charles Franklin zich donderdag voor de rechter verantwoorden.  Aan de verdachte wordt het verwijt gemaakt dat hij zijn concubine Ursila Peroti, haar zus Irma Peroti en de 12-jarige Kimberly Peroti (dochter van Irma) op zondag 18 maart heeft vermoord. In deze zaak waren getuigen gedagvaard. De getuigen werden aangezegd om op de volgende zitting te verschijnen. Dit, vanwege het feit dat de rechter een staatsadvocaat voor  juridische bijstand heeft toegevoegd aan de verdachte. De drie slachtoffers zijn middels messteken om het leven gebracht. Het feit deed zich voor aan de Theresiaweg, een zijstraat van de Puljhunweg, te Dijkveld. Uit onderzoek blijkt dat Franklin in behandeling was bij PCS. De verdachte werd in de nacht van 19 maart aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!