Kruderie en miniconcert op Wereld Rode Kruisdag

Het Surinaamse Rode Kruis organiseerde gisteren in verband met Wereld Rode Kruisdag een ‘kruderie’ gevolgd door een miniconcert voor en door jongeren met een beperking in de Congreshal op het Onafhankelijkheidsplein. Het thema van dit jaar was “Youth on the move” en legde de nadruk op acties, leiderschap en de betrokkenheid van Rode Kruis-jongeren in verschillende programma’s van het Surinaamse Rode Kruis. De artistieke leiding van dit miniconcert lag in handen van Jimmy Westfa, die met zijn band 10 jongvolwassenen met een beperking ondersteunde. Deze jongeren hadden speciaal voor deze gelegenheid enkele liederen ingestudeerd. Wereld Rode Kruisdag markeert de geboortedag van de stichter van de Rode Kruis-beweging, Henry Dunant. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!