SCA wint oefenwedstrijd van Real Saramacca

Zondag speelde de kampioen van LSB, SCA, een oefenwedstrijd tegen SVB-eersteklassenploeg  Real Saramacca. Deze wedstrijd gold als een wedstrijd om zich in ritme te houden en zich te meten met ploegen van een hoger niveau. SCA, die een goede beurt wil maken in het Lidbondentoernooi, begon deze wedstrijd iets troef. Het publiek van Sportclub Altona was niet gewend te zien dat Real Saramacca ze steeds naar achteren drukte. En de druk werd zo groot dat, SCA een tegendoelpunt kreeg. Met de 0-1-achterstand begon SCA plotseling weer te spelen wat men van hun verwacht. Het was niet anders dan Geoff Doengaja, die ploegen op evenwicht bracht. Maar de ploeg uit Saramacca liet zijn hoofd niet hangen en nam het spel weer over. Na een scrimmage wist Real Saramacca 2-1 te scoren.
Toen stond de ervaren Melvin Valies op en nam het roer over. Hij bereidde een loep zuivere bal voor Maikel Araitjamare, die niets anders had te doen dan de gelijkmaker in te tikken, 2-2. Hierna nam SCA het spel over en gaf Real Saramacca geen ruimte meer om te voetbalen. Het Cheninio Hyslop en Geoff Doengaja die de eindstand bepaalde op 4-2 voor SCA.
Voor SCA is nu gewoon wachten op zaterdag, wanneer Caravan op bezoek komt in het Emiel Brielstadion.

error: Kopiëren mag niet!