Papatam kampioen Albina Sportbond

Het bestuur van de Albina Sportbond (ASB) maakt bekend dat de ploeg van Papatam kampioen is geworden. Om het semikampioenschap moesten de ploegen van Realbergie en RSC een beslissingswedstrijd spelen, die gewonnen werd door Realbergie. Gelijk na die wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats na een korte speech van de voorzitter Patrick van Genderen die aangaf tevreden te zijn met de organisatie, vooral als ze moeten kijken onder welke omstandigheden zij hier de competitie moeten organiseren. Er is geen stadion en waar ze nu spelen moet een voetbalveld voorstellen, maar het lijkt meer op een weiland. Hij deed een beroep op de twee ploegen om de ASB op een waardige manier te vertegenwoordigen tijdens het Lidbondentoernooi. Daarna mocht de aanvoerder van Papatam uit handen van hem de kampioenstrofee nemen. Verder kregen Elmo Watamaleo en Cedric Kwasie een prijs van respectievelijk topscorer en minst gepasseerde doelman.

error: Kopiëren mag niet!