Dc Coronie wordt mogelijk vervangen

‘Ik ben formeel door niemand op de hoogte gebracht’, reageert de districtscommissaris van Coronie, Harriet Ramdien, op haar mogelijke vervanging. Zij wordt hoogstwaarschijnlijk door Harold Sijlbing, de ex- directeur van Stichting Natuurbehoud Suriname (Stinasu), vervangen. Zij meent dat zaken over reshuffeling en vervanging des presidents zijn. Verder zegt zij niet te willen reageren op mediaberichten. “Ik moet eerst formeel op de hoogte gebracht worden en zolang dat niet gebeurd is, blijf ik rustig mijn werk doen als dc van Coronie.
Sijlbing komt uit de gelederen van de Palu. De partij ziet hem liever op de post van Ramdien. Het is publieksgeheim dat Ramdien niet wordt gedragen door de twee parlementsleden uit Coronie,  Remi Tarnadie van de NDP en Palu-voorzitter Anton Paal. Zij hebben vorig jaar openlijk hun kritiek geuit over het functioneren van Ramdien. Het is Dagblad Suriname niet gelukt om een reactie te krijgen van Sijlbing.

error: Kopiëren mag niet!