Fotograaf Neijhorst stimuleert fotografen van Lelydorp

De bekende fotograaf Raoul Neijhorst heeft zijn ervaringen gedeeld met fotografen van Lelydorp en degenen  die een warm hart toedragen aan de fotografie. Op 2 mei mochten de participanten een kijkje in zijn keuken nemen. In de Vlindertuin te Lelydorperweg hield hij een presentatie over zijn carrière als fotograaf.
Raul Neijhorst werd in 1981 geboren te Paramaribo. Hij groeide op te Zorg en Hoop en Uitvlucht. De 31- jarige fotograaf vertrok in 2000 naar Nederland voor verdere studie. Hij deed de studie Technische Natuurkunde aan de TU Delft. In 2003 kwam hij in aanraking met fotografie. Hij is elk jaar weer in Suriname om fotoshoots te doen.
Volgens Raul is hij nooit de band met Suriname kwijtgeraakt. De band is zelfs zo sterk dat hij weigert een Nederlands paspoort aan te nemen en is nog steeds een trotse bezitter van het Surinaams paspoort. Jaarlijks bezoekt hij Suriname en probeert hij op diverse manieren zijn steentje bij te dragen aan de fotografie in Suriname. Binnenkort keert hij terug naar Nederland.

error: Kopiëren mag niet!