Diana Pokie : “Ik ben teleurgesteld in Brunswijk“

AC-assembleelid Diana Pokie is teleurgesteld in Ronny Brunswijk. De voordracht van Pokie en Waldi Ajaiso, de ex BEP’ers, is niet gehonoreerd. Volgens Brunswijk hebben ze getalmd met hun voordrachten, waardoor AC die post heeft ingevuld met Stanley Betterson. Dit zou hij gisteren hebben gezegd tijdens een persconferentie op het paleis. Pokie noemt het argument van Brunswijk een lachertje. Zij  heeft samen met collega Ajaiso de voordracht wel op tijd ingediend, maar ze zijn niet geaccepteerd. Pokie is teleurgesteld in de politiek. “Maar ik leer elke dag. Ik blijf alert en blijf ook de zaken positief benaderen.”  Pokie zegt tenslotte te kiezen voor het nationaal belang en zal daarom de regering blijven ondersteunen.

error: Kopiëren mag niet!