Combinatie’80 wint vriendschappelijke return van Randjiet Boys

Nadat de 1e ontmoeting in een remise (14-14) was geëindigd op 13 oktober 2011 werd besloten om een return match te spelen. Op donderdag 26 april jl. was het dan zover dat de 2 topdamclubs, Combinatie’ 80 en Randjiet Boys, weer tegenover elkaar stonden en wel bij Combinatie’80 thuis. Na een welkomstwoord van Combi’80-secretaris Reza Sadiek werden de klokken om 20.15 uur ingedrukt. Het speeltempo was anderhalf uur per speler, dus maximaal 3 uren voor een partij. Het werd een sportieve en spannende damavond waarbij Sankar Gangaram Panday de ‘winnende goal’ scoorde voor Combinatie’80. De stand was 12-8 voor de thuisclub met toen nog 3 partijen aan de gang. Na de winst van Gangaram Panday werd het 14-8. Uiteindelijk werd de totale score 16-10 voor Combinatie’80. John Sadiek ontving een fraaie trofee voor zijn club uit handen van  SDB-voorzitter Robur Levens die te gast was als speler van Randjiet Boys. Voor eind 2012 hebben de 2 damclubs alweer de volgende friendly game gepland.
 

De volledige uitslagen waren als volgt:
Combinatie’80  vs   Randjiet Boys
P.Hardajal                    P. Sewradj         2-0
V.Lachmon                  M. Jaggoe          0-2
Dheeradj Somai           R. Levens          2-0
B.Toelsie                     G. Nahar            0-2
John Sadiek                 W. Anches         0-2
R. Koetoe                     A. Salarbaks      2-0
Jerry Sadiek                 J. Schmeltz         2-0
T. Sadiek                     B. Gajadien       2-0
S. Beharie                    N. Salarbaks      0-2
Dinesh Somai              Jhinna               2-0
S. Toelsie                     R. Jaggoe           1-1
R. Sadiek                      Niddha             1-1
S. Gangaram Panday    D.Sital               2-0
Totaal: 16-10

error: Kopiëren mag niet!