Stichting Tagore hield eerste Queens night

De Stichting Sociëteit Tagore heeft op 29 april voor de eerste keer de Queens night gehouden in Nederland. Dit in verband met Koninginnedag die op 30 april plaats had. De Queens night is in samenwerking met Stichting Dosti gehouden. Chander Mahabier, voorzitter van de Stichting Sociëteit Tagore, is op deze Queens night in de bloemetjes gezet, voor de onderscheiding die hij in verband met Koninginnedag heeft ontvangen.
De Queens night had een veelzijdig programma. Het was in een concertvorm en zangtalenten hebben hun kunnen ten gehore kunnen brengen. In het eerste deel van het programma trad de muziekgroep Avishkar op. Hierna volgde het welkomstwoord van de voorzitter van de Stichting Sociëteit Tagore en van de voorzitter van Stichting Dosti Gandhi Poeran. In samenwerking met Stichting Dosti werd het eerste deel van de avond een concert georganiseerd, waarbij een aantal zangtalenten hun kunnen aan de aanwezigen ten gehore heeft gebracht. Dit was in verschillende genres, waaronder de geet en ghazal muziektradities. De Zangeressen waren: Shaya Soekhoe, Shanta Gajradj, Monique Ramlal en Priya Laighsingh. De zangers waren: Pradeep Bhajan (Hemant Kumar), Shaffie Jahangier (Mohammed Rafi), Kumar Bansie( Mukesh) en Raj Mohan. In het tweede deel van het programma was er een optreden van Miss India Holland 2011 Sagina Barsatie. Zij studeert rechten en heeft ook meerdere beautyprijzen gewonnen. Daarnaast heeft zij een unieke dansstijl ontwikkeld. Deze dansstijl heeft ze aan het publiek getoond. Hierna was er een live optreden en dansen met Avishkar, onder leiding van Ronny Bikhari.
Het bestuur van de Stichting Sociëteit Tagore bestaat verder uit Ruud Chander, Joy Mahabier, Hans Ramcharan en Bina Makhan.
Widjai Khoenkhoen

error: Kopiëren mag niet!