Jongeman staat terecht wegens misbruik neefje

De 19- jarige Ernesto R. wordt ervan verdacht een 11-jarige jongen te hebben misbruikt. Het Openbaar Ministerie heeft de zaak afgelopen vrijdag voorgebracht bij de rechter.  Volgens de dagvaarding heeft de verdachte zijn neefje seksueel misbruikt. De advocaat staat de verdachte juridisch bij. De kantonrechter heeft behoefte om het slachtoffer te horen. De officier van justitie heeft de moeder van het slachtoffer als getuige opgegeven. Volgens de advocaat heeft het slachtoffer tegenstrijdige verklaringen afgelegd. Hij heeft behoefte om de ouders van Ernesto te horen. De magistraat stelde deze zaak uit naar 18 mei. Op die dag zullen deze vier getuigen worden gedagvaard. Het feit zou zich in het district Para hebben afgespeeld. Hangende het onderzoek blijft Ernesto aangehouden.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!