Derryl Boetoe: ‘Wij waarderen de bijdrage die Abena heeft geleverd’

De laatste periode kwam de communicatie tussen minister Paul Abena en de jongeren op gang. In het begin was het tegenovergestelde het geval. Dat laat Derryl Boetoe, voorzitter van het Nationaal Jeugdparlement (NJP), optekenen.
Boetoe zegt dat in het begin het leek alsof de plannen van het NJP, maar niet goedgekeurd konden worden. ‘Op den duur leek het alsof niets doorging.  Zo kwamen enkele zaken niet van de grond. Het jeugdparlement heeft geen jeugdcongres kunnen houden. De laatste periode kwam de communicatie goed op gang. Dat kwam doordat communicatie steeds beter werd. Het ministerie heeft niet echt gedaan wat ze moest doen in de jaren daarvoor, maar in nieuwe begroting zijn wensen van NJP opgenomen om uit te voeren.’
De NJP-voorzitter vindt het jammer dat Abena die zaken die hij op de begroting heeft opgenomen, niet meer kan uitvoeren. Hij hoopt dat de komst van een nieuwe minister niet stagnerend zal werken.

error: Kopiëren mag niet!