ATM beleidsnota seksueel molest op de werkvloer:

Arbeidsminister Ginmardo Kromosoeto, vakbondsleider Ronald Hooghart en Nadiah Van Dijk  – Plet van de Stichting Ilse Henar-Hewitt ondertekenden maandag een beleidsnota ‘Seksueel molest op de werkvloer’. Het doel van dit beleid is om seksueel molest op ATM te voorkomen en te bestrijden.  Het heeft de Stichting Ilse Henar – Hewitt drie jaar geduurd om een aanvang te maken met dit pilot project. Het ligt in de bedoeling dat er nog bij acht andere bedrijven en/of organisaties een dergelijk project uitgevoerd wordt. Het ministerie van ATM is de eerste in de reeks. Van Dijk is van oordeel dat werknemers verzekerd moeten zijn van een veilige en betrouwbare werkplek. Binnenkort zullen ook vakbondsleiders getraind worden in de materie van seksueel molest op de werkvloer. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!