Gezin Dinmohamed zoekt hulp bij Sozavo

De minister heeft hulp verleend door in te komen met een eenmalige financiële bijstand van SRD 1500

Minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft op woensdag  25 april  het gezin Dinmohamed op haar werkkamer ontvangen. De woning van de familie aan de Ilahibaksweg werd op 09 april 2012, nadat hij langer dan 40 jaar op dat stuk grond had gewoond, ontruimd. Het leven van Dinmohamed, zijn vrouw en zijn twee kinderen is hierdoor van de ene op de andere dag veranderd in een ware nachtmerrie. Ze hebben geen onderdak en gebruiken hun verkoopstand aan de Coesewijnestraat om te overnachten. DNA-voorzitter, drs. Jennifer Geerlings – Simons, had Dinmohamed voor hulp verwezen naar het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. De minister heeft hulp verleend door in te  komen met een eenmalige financiële bijstand van SRD 1500  voor een periode van drie (3) maanden.  Sozavo  heeft momenteel geen volkswoningen ter beschikking. Marinus Bee, lid van de vaste commissie van Sociale Zaken in De Nationale Assemblee, zegt heel blij te zijn om te zien hoe deze zaak met de nodige voortvarendheid is afgehandeld.   Dinmohamed die vergezeld was van zijn vrouw, bedankte de minister voor de ondersteuning.

error: Kopiëren mag niet!