Kampioenstrijd Kwattasportbond helemaal open

Drie ploegen maken nog kans om kampioen te worden van de Kwattasportbond (KSB).  Deze zijn Dego, Real Spartaan en Tammenga. Er resten nog twee speeldagen te gaan. Dego en Real Spartaan hebben er elk 26 punten, Tammenga volgt met 24 punten. De kraker komend weekend zal gaan tussen Dego en Real Spartaan om 10.00 uur in het Degostadion. Om 16.00 uur heeft Tammenga op papier een makkelijke wedstrijd tegen hekkensluiter Bintang Baru.
Afgelopen weekend won Tammenga met 2-1 van Jong Barcelona na een 0-1-achterstand bij rust. Sergio Draibas en een autogoal van Sergio Jeroe van Jong Barcelona zorgden voor de doelpunten van Tammenga. Voor Jong Barcelona scoorde Abbenega Kejansie. Dego won met 2-0 van Barcelona door goals van Lorenzo MacDonald en Gregory Akasi. Real Spartaan won van Jai Hind met 3-1 na een 2-1-ruststand. Harold Blokland (2x) en Lorenzo Leter scoorden voor Real Spartaan, John Tuinfort maakte het doelpunt van Jai Hind. Hot Boys versloeg Bintang Baru met 6-2 na een 4-1-ruststand. Bradley Fonkel, Dwight Zebeda, Allen Laso, Furgill Ernst, Onand Goudmijn en Marlo van der Leuv scoorden voor Hot Boys. Bij Bintang Baru vonden Linden Sno en Prashant Autar het net.
De topscorer van de KSB op dit moment is Harold Blokland van Real Spartaan met 10 doelpunten. Zijn clubgenoot Rufuneus Valpoort volgt met 8 treffers. Lorenzo Leter (Real Spartaan) en Sergio Draibas (Tammenga) hebben er elk 7 doelpunten gemaakt. De competitie wordt zondag voortgezet met de een voor de laatste speelronde. Om 10.00 uur de kraker tussen Dego – Real Spartaan, 12.00 uur Hot Boys – Jong Barcelona, 14.00 uur Barcelona – Jai Hind en 16.00 uur Bintang Baru – Tammenga.

error: Kopiëren mag niet!