Abraham Zebulon op serieuze missie The Royal Entertainment

 De reggaezanger Abraham Zebulon die eerder van zich liet spreken met singles zoals Legalize It en Royal Apparele, presenteert eindelijk zijn cd getiteld The Royal Entertainment. Volgens de artiest verwijst het thema van de schijf naar het feit dat het publiek naast goede cd-muziek, ook spannende optredens van hem mag verwachten. “Het is niet alleen maar een cd-ding, maar ook live op de planken zal Abraham Zebulon goed vertegenwoordigd zijn”, vertelt de zanger. Geheel in lijn met het thema van de schijf, Serious Mission, zet Zebulon zich in om ons land internationaal te vertegenwoordigen met zijn passie. De eerstvolgende stap in deze richting zet hij aan het einde van deze maand. Hij vertrekt namelijk dan richting Frans-Guyana voor promotie. The Royal Entertainment telt 13 nummers gezongen in het Sranan Tongo, Engels en Nederlands. Enkele gastartiesten die er een bijdrage op leveren zijn: Uria Gad, Thunda, Del Gad en Treu Asher. Naast de artiest zelf is het onder andere ook te verkrijgen bij: Jamz Plus, Royal Music Centre en Oelas Poku. Abraham Zebulon begon zijn muziekcarrière in het jaar 2000 met de groep Basis Bossup Crew.

error: Kopiëren mag niet!