Randjiet Boys laat dure punten liggen tegen Tammenga

De ploeg uit het Doekhieproject, Randjiet Boys, heeft gisteren dure punten laten liggen tegen Tammenga, bij de voortzetting van SVB Eersteklasse competitie. Hierdoor wordt de gap tussen koploper SNL en Randjiet Boys 9 punten. Wat ook in het nadeel van Randjiet Boys kan vallen is, dat ze ook de tweede plek kunnen verliezen aan hun naaste concurrenten. Randjiet Boys kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Tammenga.
Randjiet Boys begon deze wedstrijd heel goed en nam al in de 17de minuut een 1-0 voorsprong. Het was de speler Gillian Pinas die scoorde. Maar degradatiekandidaat Tammenga dacht er heel anders over en begon na het doelpunt van Randjiet Boys keihard hard te voetballen. En ze werden beloond voor hun hard werken, want Mangalvio Promes bracht ploegen in de 41ste minuut op gelijke hoogte. Dit werd later ook de ruststand.
In de tweede helft wist Tammenga zelfs op een 2-1 voorsprong te komen. Het was Regillio Cairo die in de 55ste minuut de nummer10 van de Eersteklasse naar een voorsprong bracht. Na dit doelpunt van Tammenga, werd Randjiet Boys wakker geschud en opende zij een fel offensief. Vijf minuten later wist Gillian Pinas ploegen weer op gelijke hoogte te brengen, door zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren, 2-2. Aan deze stand kwam er geen verandering meer en de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.
Door dit gelijkspel blijft Randjiet Boys op de tweede plek, maar heeft nu 28 punten. Tammenga heeft nu evenveel punten als FCS Nacional, namelijk 13 punten, en bezet nu een gedeelde  9de plek.

 # Vereniging

G

Pnt

01 SNL

15

37

02 Randjiet Boys

15

28

03 Takdier Boys

14

26

04 Boma Star

14

26

05 ACoconut

14

25

06 Inter Rica

14

22

07 De Ster

14

21

08 Real Saramacca

14

17

09 FCS Nacional

14

13

10 Tammenga

15

13

11 Santos

14

10

12 The Brothers

15

7

Standenlijst Eerste klasse:

error: Kopiëren mag niet!