Dagblad Suriname kegelt De West eruit

Het mediabowlingtoernooi is donderdagavond van start gegaan in de Bowling Arcade van het Suit-gebouw. Aan dit toernooi doen 12 mediabedrijven mee. Dagblad Suriname is een van de favorieten om dit toernooi te winnen. Op de eerste speeldag zette ze met speelsgemak tegenstander De West opzij. Het werd 454 – 399.
Zusterbedrijf Rapar Broadcasting Network (RBN) had het moeilijk tegen de Chinese SCTV, maar Refana Abdoelaziz zorgde voor een doorbraak.  Verder won Times van ATV, Mustika versloeg Garuda en PTV was veels te sterk voor Sky tv en Trishull was de betere tegen QN Sport.
Op vrijdag 27 april worden de 2de ronde en de finale afgewerkt. Times komt in de 2de ronde uit tegen Trishull, RBN neemt het op tegen PTV en Dagblad Suriname kruist de degens tegen Mustika. De winnaars gaan over naar de finale.

error: Kopiëren mag niet!