Locomotief laat dure punten liggen

Locomotief heeft dure punten laten liggen tegen Black Tiger in de competitie van de Sportbond Commewijne. Na een 1-0-voorsprong bij rust, speelde Locomotief 2-2 gelijk. Rinaldo Binda en Marcelino Paloeng scoorden voor Locomotief, terwijl Romeo Karijodinomo en Marchel Karijosentono de doelpunten noteerden voor Black Tiger. Ellen maakte gretig gebruik van de misstap van Locomotief en wist zijn wedstrijd met 3-0 te winnen van Mega. Romario Rother, Slotch Rother en Moreno Rotgans scoorden de doelpunten voor Ellen. Na het gelijkspel van Locomotief en de overwinning van Ellen staan nu drie ploegen op de gedeelde eerste plaats, namelijk Ellen, Locomotief en Indo en alle drie ploegen hebben samen 25 punten kunnen behalen.
Jong Mariënburg wist nipt te winnen van Zundapp Boys. Het werd een 2-1-overwinning voor Jong Mariënburg. Lionel Troeno en Kinsky Amatredjo scoorden voor Jong Mariënburg, terwijl Sailendra Gajadhar scoorde voor Zundapp Boys. Vios boekte ook een 2-1-overwinning op Zoelen. Lorenzo Akewaje en Virgillio Rebin scoorden voor Vios, terwijl Roland Setoe de tegentreffer scoorde.

error: Kopiëren mag niet!