Dagblad Suriname klaar om te bowlen

Suit NV organiseert een bowlingtoernooi voor mediabedrijven. Het ligt in de bedoeling om deze sport meer bekendheid te geven. Daar de media de eerste partners zijn van Suit NV, is gemeend om deze groep in dit toernooi te betrekken. Op donderdag 19 april wordt de voorronde gespeeld. Er doen 12 mediabedrijven mee aan dit toernooi, verdeeld over 2 poules. Ze zullen op knock-outbasis spelen.
In poule A neemt ATV het op tegen Times, RBN treft SCTV en Mustika moet broeder Garuda zien te verslaan. De wedstrijden in poule B gaan tussen Trishull – QN Sport, Sky – PTV en Dagblad Suriname – De West. Het geheel begint om 19.00 uur.
Dagblad Suriname is na een strakke trainingssessie in elk geval ready om zijn tegenstanders te verslaan. Met strikers als Greg, Veeru, Rakesh en Sagar zijn de tegenstanders gewaarschuwd.

error: Kopiëren mag niet!