Padie en bananen stranden bij kapotte TW-brug

Afgeoogste padie uit Wageningen kan niet vervoerd worden naar Nickerie, bananen voor de export kan niet naar Paramaribo. Er mogen voorlopig geen voertuigen zwaarder dan 4 ton over de brug. Door de kapotte TW-brug ondervindt het economisch leven in Nickerie heel wat stagnaties. Voor de brug staan heel wat containertrucks met bananen geparkeerd. De banaan van Stichting Behoud Bananensector Suriname (SBBS) kan zijn weg naar de haven niet vervolgen. Misschien vandaag wel. Dan hoopt OW Nickerie met zijn deskundigen en aannemers de brug enigszins te herstellen. Charles Perk, hoofd van OW Nickerie, belooft dat er met man en macht, dag en nacht gewerkt zal worden om de TW-brug mogelijk vanmorgen al vrij te geven voor het verkeer. Door achterstallig onderhoud is de TW-brug scheuringen en verzakkingen gaan krijgen.

error: Kopiëren mag niet!