Autosloperij Inder Kandhai niet betrokken bij auto-onderdelendiefstal

Autosloperij Inder  Kandhai aan de Commissaris Weyhtinweg heeft niets te maken met diefstal van auto-onderdelen. Het bedrijf is totaal niet betrokken bij de  diefstal. Dit verduidelijkt  Chanderwatie Kandhai, de mede-eigenares van de autosloperij. Onlangs werd er een bericht gelanceerd dat de politie van Santo Boma vier jongemannen in de kraag had gevat wegens diefstal van auto- onderdelen. De diefstal werd gepleegd in de auto- onderdelenzaak Japan Auto Parts, gelegen aan het Magentakanaal. De gestolen goederen werden doorverkocht aan een autosloperij te Leiding 5.  Kandhai zegt dat zij in de afgelopen dagen plat gebeld zijn door bezorgde klanten. Zij wilden weten of het bedrijf van Inder ook betrokken was bij de diefstal en/of de spullen die zij hadden gekocht niet van diefstal afkomstig zijn.
Weer anderen belden uit nieuwsgierigheid. Het ergste vindt de mede-eigenares dat zelfs haar eigen familieleden belden voor nadere uitleg. Zij vindt dat de naam van haar autosloperij door deze diefstal ook is aangetast. Zij legt uit dat er twee autosloperijen zijn gevestigd aan de Commissaris Weytinghweg. Haar bedrijf ligt tussen leiding 10 en 9A. Inder’s Kandhai autosloperij heeft zich nooit schuldig gemaakt aan het opkopen van onderdelen afkomstig van autodiefstal en zal dat ook nooit doen, zegt de mede-eigenares. Klanten kunnen met een gerust hart komen in haar auto- onderdelenzaak, is haar boodschap aan haar klanten.

error: Kopiëren mag niet!