35 – jarige verdronken in goot voor huis

De in Nickerie woonachtige Rakesh Soechiet is gisteren vlak voor zijn huis in een goot verdronken. Volgens politiewoordvoerder inspecteur Dropatie Ramkhelawan was de 35- jarige Soechiet al heel vroeg gaan borrelen met enkele vrienden. Vlak voor zijn woning is er een vrij diepe goot. Het water wordt gebruikt voor bevloeiing van de  rijstarealen. Hij was eerder al gevallen, waardoor hij onder de modder zat.  Bij terugkeer, voordat hij zijn huis bereikte, zei hij aan zijn vriend dat hij zich even in de goot wilde wassen. Hij nam een duikje. Zijn vriend zag hem nog even zwemmen, maar op een bepaald moment gleed hij in de diepte en kwam niet meer boven water. De vriend riep daarna enkele omstanders die hem uit het water haalden. Echter had Soechiet reeds de geest gegeven.

error: Kopiëren mag niet!