12-jarige fietser overleeft aanrijding niet

De 12- jarige Chenecio Inge is woensdagmiddag bezweken als  gevolg van de opgelopen letsels tijdens een aanrijding eerder op de dag. Chenecio was op de fiets en raakte om half tien betrokken bij een aanrijding. Hij reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit Lelydorp. Ter hoogte van de Libanonweg  beschreef hij zonder voorrang te verlenen aan het overig verkeer een rechtse bocht. Hij wilde de Libanonweg ingaan. Tijdens het beschrijven van die bocht werd hij onderschept door een auto die vanuit dezelfde rijrichting kwam. Zijn toestand was heel kritiek en hij werd opgenomen in het ziekenhuis, waar hij om half een in de middag kwam te overlijden. Volgens politievoorlichter inspecteur Dropatie Ramkhelawan was de bestuurder niet onder invloed van alcohol. Hij was wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Met deze fietser is de verkeersbarometer gestegen naar 24.

error: Kopiëren mag niet!