ID-kaarten maken nu ook op zaterdag

Een evaluatie heeft uitgewezen dat de behoefte naar de verruiming van de openingstijden van het Centraal Bureau voor Burgerzaken des zaterdags enorm groot is. Volgens John Saharie, waarnemend directeur CBB, is dit ook te merken aan de toestroom van klanten. De vraag naar het maken van identiteitskaarten op de zaterdagen is groot. Inspelend op de behoefte van de samenleving heeft het CBB besloten om per 14 april burgers in de gelegenheid te stellen om ook op de zaterdagen ID- kaarten te laten maken. “Dit kan slechts op het hoofdkantoor aan de Mr. J. Lachmonstraat”, zegt Saharie.
Als pilot werd begin maart besloten om twee CBB-kantoren te Flora en Combe op de zaterdagen open te stellen voor het publiek. Door de groeiende belangstelling is besloten om vanaf aanstaande zaterdag ook het kantoor te Latour toegankelijk te maken voor het publiek. Burgers kunnen voor hun burgerzaken terecht op deze drie kantoren en wel van 8 uur ‘s morgens tot 12.00 uur ‘s middags.

error: Kopiëren mag niet!