Real Kaja blijft aan kop in finaleronde WSO

De jongens van Real Kaja staan ook na de 5de ronde aan kop in de finaleronde van de Wanicasportorganisatie (WSO). De nieuwe ploeg van Kajapati won met 1-0 van Tjapanda. Het enig doelpunt viel in de 51ste minuut en kwam uit de voeten van Kelvin Juliaans. Real Kaja heeft er 11 punten na 5 partijen. Op een goede tweede plaats staat Sunny Point met 10 punten uit 4 wedstrijden. Ze won afgelopen zondag met 3-1 van Slee Juniors door treffers van Giorgio Amoko, Emanuel Koeba en Ivanildo Saling. Voor Slee Juniors redde Giwan Doekoe de eer. Voor donderdagavond staat op programma de topper tussen Real Kaja en Sunny Point.
Titelverdediger Jaw Jaw versloeg hekkensluiter Tandu met 4-1 na een 2-0-ruststand. Charleton Finisie (2x), Donovan Dieko en Urvan Dieko scoorden voor Jaw Jaw. Emiel Boobo scoorde voor Tandu. Inter Kaja zit met de 2-1-overwinning op Lawa VIP weer in de race om het kampioenschap. Lawa VIP nam een 1-0-voorsprong middels Melpiet Dikan, Ortega Adjako bezorgde in de tweede helft Inter Kaja de overwinning met 2 doelpunten. Bermuda won in de laatste wedstrijd van zondag met 2-1 van Guanini. Roche Pakoen en Stephan Tjoekoemba scoorden voor Bermuda, Gadjasie Doalka maakte de treffer van Guanini.
De finaleronde van de WSO wordt woensdag voortgezet met twee partijen. Om 19.00 uur komt Lawa VIP uit tegen Tjapanda en om 21.00 uur Inter Kaja tegen Tandu. Op donderdag om 19.00 uur Jaw Jaw tegen Slee Juniors en daarna om 21.00 uur de topper tussen Real Kaja en Sunny Point.