Indo speelt gelijk tegen Vios

Bij de voortzetting van de competitie bij de Sportbond Commewijne (SBC) is de koploper, Indo niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen Vios. Clifton Nojokromo wist al in de 7de minuut Indo een 1-0-voorsprong te geven. Maar zes minuten later was het Mario Warijo die ploegen op gelijke hoogte bracht, 1-1. Door het gelijkspel ziet koploper, Indo zijn voorsprong op de concurrenten steeds kleiner worden. Zoelen wist van een 3-2-achterstand tegen Black Tiger bij de rust, toch de wedstrijd te winnen met 3-4. Marciano Bobie, Mervin Singorawi, Lorenzo Partowitono en Gustaaf Sankasrsa scoorden voor de ploeg van Zoelen, terwijl Romeo Karijodinomo alle drie doelpunten van Black Tiger voor zijn rekening nam.
Locomotief wist ook in de kielzog te blijven van de koploper, door een 2-1-overwinning op Zundapp Boys. Marcelino Paloeng en Clyde Akaamba van Zundapp Boys ( eigen doelpunt) scoorden voor Locomotief, terwijl Sean Semoedj de enige treffer scoorde voor Zundapp Boys. Mega wist zijn wedstrijd met 2-0 te winnen van Jong Mariënburg. Manfred Kendo en Rudy Saffoe scoorden de doelpunten voor Mega.

Standenlijst SBC:

# Vereniging

W

Ptn

1 Indo

13

25

2 Zoelen

14

22

3 Locomotief

13

22

4 Ellen

12

22

5 Vios

14

21

6 Jong Marienburg

12

21

7 Mega

12

18

8 Black Tiger

12

15

9 Zundapp Boys

13

7

10 Voorburg

0

0

error: Kopiëren mag niet!