Lijk langs de Bomaweg aangetroffen Nep-politiemannen mogelijke verdachten

De politie van Santo Dorp kreeg gistermorgen omstreeks half twaalf bericht dat het lijk van een man was aangetroffen langs de Nieuw Weergevondenweg. Onderzoek wees uit dat het bericht juist was. Langs de genoemde weg is het ontzielde lichaam van een man aangetroffen. De politie heeft sterk het vermoeden dat er misdrijf in het spel is. Zo waren de handen van de man op zijn rug geboeid. Voorlopig onderzoek heeft naar voren gebracht dat het slachtoffer gisteravond, omstreeks 21.45 uur, door twee mannen van zijn woning is weggevoerd. Die mannen wilden doen geloven dat zij politieambtenaren waren. Toen naar hun legitimatiebewijs is gevraagd, trokken zij vuistvuurwapens tevoorschijn en onder bedreiging met die wapens hebben zij het slachtoffer weggebracht. Het slachtoffer is van Haïtiaanse komaf  en is bekend als Celius Molius. Zijn ontzielde lichaam is door de politie na afstemming met het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!