Amber Boermeester schiet AMS naar derde plaats Scholenfutsaltoernooi

Woensdagavond werd in de Anthony Nestysporthal strijd geleverd voor de 3de/4de plaats in het Scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Op programma stonden er drie wedstrijden in de diverse klassen. Amber Boermeester schoot AMS in de meisjesklasse naar de derde plaats, door een 3-2-overwinning op Havo 3. De ruststand was 1-1. Boermeester scoorde alle goals voor de ploeg van trainer Kenneth Jaliens. Voor Havo 3 kwamen tot scoren Gaya Seedorf en Sjenelva Slory.
In de U-17-klasse won Meyerlyceum de strijd om de derde plaats van Mulo Kerklaan. Na een 0-0-ruststand werd het een 2-2-eindstand. Na verlenging won Lyco-2 met 4-2. Juan Graanoogst en Ferrence Ligorie scoorden voor Meyerlyceum in reguliere speeltijd, Gregg Fraser (2x) maakte de goals van Mulo Kerklaan.
In de U-21-klasse legde Mirandalyceum beslag op de derde plaats. Ze versloeg Imeao 1 na een 4-3-ruststand met 8-6. Kwakoe Levi (4x), Lorenzo Noordzee (3x) en Caine Karijoredjo scoorden voor Lyco 1, Nabian Vola (4x), Sumit Oemraw en Robin Haynes scoorden voor Imeao 1.
Vanavond worden de finalewedstrijden gespeeld. In de U-21-klasse komt Natin uit tegen Theodoor Juda, in de U-17-klasse Imaam Abu Hanifa tegen St.-Cecilia en in de meisjesklasse St.-Paschalis  tegen STS1.

error: Kopiëren mag niet!