Vijf gereedschapdieven aangehouden

De recherche van gewestendienst heeft zondag 25 maart 2012 vijf verdachten ter zake diefstal aangehouden. Dit vijftal wordt ervan verdacht in de nacht van 16 op 17 maart op een terrein aan de Henarweg te Livorno uit een houten kist onderdelen van zwaar materieel te hebben weggemaakt. Een alerte eigenaar trof op zondag 25 maart bij een man enkele onderdelen van zwaar materieel aan die hij positief herkende als zijn goederen. Deze eigenaar schakelde gelijk de politie in. De man werd in de kraag gevat en gaf aan deze onderdelen te hebben gekocht. Deze koper werd na verhoor heengezonden. Het vervolgonderzoek leidde tot de aanhouding van een vijftal jongemannen. Op twee hunner die te Domburg zijn aangehouden, zijn heel wat gedemonteerde onderdelen aangetroffen. Het gaat in deze om een 4-tal toolboxen met gereedschappen, sleutels, wielsokken en andere gereedschappen. Benadeelden en of eigenaren worden verzocht zich van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 15.00 uur in verbinding te stellen met de recherche van de gewestendienst op het politiebureau De Nieuwe Grond.

error: Kopiëren mag niet!